Hi Fi Racks Akorner XL

Az Akorner XL ugyan azt a védjeggyé vált eleganciát és kiváló hangminőséget nyújtja mint a Podium XL, viszont egy sarokba illeszkedő egységként. Több részelemét tekintve is megegyezik négyszögletű testvérével, beleértve a 40 mm vastag tömör keményfa alapzatokat és a 46 négyzet milliméteres lábait, melyek szilárdságát és erejét adják.

akornerXL1

Ahogy minden Hi-Fi Racks termék, az Akorner XL is a cég saját műhelyében, kézileg készül, vagy egy alap méretre, vagy a vásárló saját igényeinek megfelelőre. Továbbá sok más rack-hez hasonlóan az Akorner XL is moduláris kialakítású, így bármikor ellátható további lépcsőkkel, vagy eltérő hosszúságú lábakkal, így az AV rendszerrel együtt bővíthető bármikor.

akornerXL2

akornerXL4Az Akorner XL-hez továbbá hozzáadható egy kábel rendszerező modul is, így az AV kábelek szépen és biztonságosan elhelyezhetőek.

Főbb tulajdonságok:

– Moduláris kialakítás – bármikor hozzáadhatók új lépcsők és/vagy megváltoztathatók a lábhoszzúszágok a rendszer bővülésével.
– Ötféle keményfa alapanyag (tölgy, dió, mahagóni, cseresznye, juharfa), valamint a tölgy kaphat fekete vagy fehér felületkezelést is.
– A kész felületkezelés lehet matt vagy fényes lakk is.
– 40mm vastag keményfa talapzatok
– Minden polc lépcső 150 kg teherbírással rendelkezik
– Choose from standard sizes or design your own rack
– Levehető, masszív 46 négyzetmiliméteres keményfa lábak a későbbi bővíthetőség érdekében
– A lábak bármilyen hosszúságúra készíthetőek extra költség nélkül
– A lábak külön is készíthetőek feketére
– 10mm magas, állítható rögzítő csavarok
– Állítható magasságú izolációs tüskék tájolási pontokkal (fekete vagy rozsdammentes acél színben) minden polcsor alatt.
– Tiszta, szatén lakk felületkezelés.

Fontos: a megadott lábméret magában foglalja az izolációs tüskéket is, továbbá a kábel rendszerező bővítmény csak tömör tölgy, szatén fekete és magasfényű fekete színben elérhető.

akornerXL5Lehetséges standard méretek:

– 800 mm (sz) x 400 mm (h) külső méret – polconként
– 1100 mm (sz) x 400 mm (h) külső méret – polconként
– 1300 mm (sz) x 400 mm (h) külső méret – polconként
– 1400 mm (sz) x 400 mm (h) külső méret – polconként
– 1500 mm (sz) x 400 mm (h) külső méret – polconként