Cégünk az Audio Hungary hivatalos partnere

Tovább bővült kínálatunk, mivel 2018. november 1. óta cégünk az Audio Hungary hivatalos partnere lett. Ezzel egy két éve tartó ismerkedés és kapcsolatépítés érett hivatalos együttműködéssé. Ennek eredményképpen budapesti bemutatótermünkben megtalálható, meghallgatható és kipróbálható a cég Qualiton márkanév alatt futó teljes termékválasztéka.

Ezek közül az A20i és A50i jelű integrált erősítőket nem kell bemutatni, sokan ismerhetik az APR204 és APX200 elő- végfok párost is, de itthon még nem mutatkozott be a Qualiton Q40-S monitorhangfal, mely szintén meghallgatható nálunk.

A Qualiton Phono-nak köszönhetően lehetőségünk van az analóg hangzás szerelmeseinek is egy kis ízelítőt nyújtani a vynil világból, igaz egyelőre a lejátszónk csak a belépő szintet képviseli. Ám ha valaki otthon is ki szeretné próbálni az analóg rajongók számára készített Qualiton készülékeket, a Qualiton MC és Phono rendelkezésre áll.

Várunk mindenkit nyitvatartási időben hétfőn, kedden 10.00 – 13.00 és 14.00 – 19.00, valamint pénteken 10.00 – 17.00 között. Emellett majdnem minden vasárnap nyilvános demókat rendezünk, ahol bemutatjuk a hozzánk érkezett audio komponenseket, amelyeket lehetőség van többféle összeállításban is kipróbálni. A demók időpontjáról érdemes tájékozódni  Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/impressivia/ vagy telefonon a +36703664553 számon, illetve weboldalunk Hírek rovatában.