Lector CDP 603 csöves kimenő fokozatú CD lejátszó

Csöves kimenetű CD lejátszó

A CDP 603-nál alkalmazott lekerekített forma, és a beépített gumi elemek mind a külső és belső vibráció csökkentését szolgálják. A készülék szinte teljesen mentes a félvezető komponensektől, a jelutakon is egyetlen darab fóliakondenzátor található összesen. Az elektronikai szekció működését több kisebb tápellátó áramkör biztosítja, nagy méretű tartalék kapacitásokkal. A szervomotorok és a CD olvasó mechanika működtetését 32 bites mikroprocesszor végzi, a digitális-analóg átalakítást pedig egy nagy felbontású 32 bit 192 kHz-es DAC. A kimeneten lévő elektroncsövek kis zajtényezőjű, válogatott 12AT7/ECC81-esek.

Frekvencia tartomány: 20Hz – 20kHz +/- 1 dB
Harmonikus torzítás: < 0.1%
Tápellátás: 100/120/230V AC, 50/60 Hz – 70VA
Méretek (sz x h x m): 430mm x 300mm x 100mm
Tömeg: 12 kg
További opcionális tartozék még egy talapzat és tüske készlet is.

CDP-603

Lector CDP-603

A lemezbeolvasás gyors és pontos, valamennyi funkció az ultravékony távvezérlővel könnyedén kapcsolható. A távpiszkáló hátránya viszont a puritán feliratozás, és a háttérvilágítás hiánya. A készülék komoly hanggal rendelkezik, mely nagyban köszönhető a saját fejlesztésű lemezmechanikának, tehát nem CD vagy DVD romot épített be a gyártó. A tér kiváló, jó a felbontás, és a hangzási balansz is rendben van. A zene sok levegővel, részletgazdagon szólal meg. Mivel csöves elektronikáról van szó azért a végleges hangkép kialakulásához legalább 100 óra bejáratás szükséges.

Szépen pislákol a két ECC81 elektroncső

A dizájn ugyan megosztó lehet, de a készülék tömege, megépítettsége a hangzást mindenek elé helyező közönséget hamar meggyőzheti arról, hogy ebben az árszegmensben kevés jobb hangú készülék van a piacon.