Bemutatóterem

Budapest belvárosában kialakított bemutatótermünkben lehetőséget biztosítunk az általunk képviselt márkák azon produktumainak kipróbálására, melyek véleményünk szerint legjobban reprezentálják az egyes gyártók termékkínálatát. Igyekeztünk olyan környezetet teremteni, melyben elektronikáink és látogatóink is jól érzik magukat.

Mindazonáltal el kell mondanunk, hogy az általunk kínált hangzásélmény merőben különbözni fog attól, melyben vásárlóinknak saját lakókörnyezetükben általában részük lehet. Egy audio lánc legfontosabb, legdrágább, és egyben a legnehezebben kicserélhető eleme a helyiség, ahol a készülékeinket elhelyezzük, és ahol hallgatjuk azokat. Emellett kevesen tehetik meg azt, hogy mindenféle kompromisszum nélkül csak audiovizuális célra építsenek át vagy alakítsanak ki egy helyiséget otthon.

Mi arra törekedtünk, hogy demószobánk ne stúdióra vagy hangversenyteremre emlékeztessen, hanem megőrizze lakószoba funkcióját. Ebbe az enteriőrbe illeszkednek azok a szobaakusztikai megoldások is, melyek a hangzásélmény optimalizálásához szükségesek, és egészséges kompromisszumot jelentenek az esztétikum, a funkcionalitás és az élhetőség között. Ettől függetlenül ne legyen kétségük, igyekeztünk mindenből a lehető legjobbat kihozni, hiszen a high-end világban a részleteken nagyon sok múlik.

Mindezt azért szükséges elmondanunk, mert egyrészt tartozunk az általunk képviselt márkáknak annyival, hogy biztosítjuk annak lehetőségét, hogy megmutathassák valódi képességeiket, másrészt a hozzánk fordulóknak is, akik majd ugyanilyen elvárásokkal ülnek le otthon a megvásárolt készülékeik elé, de valami egészen mást hallanak, mint amit vártak.

Remélem, felkeltettük érdeklődését, amennyiben igen, a „Kapcsolat” menüpontban megjelölt elérhetőségeink egyikén keressen minket, és várni fogjuk a megbeszélt időpontban!